Belevingsplein

Je bent de hele dag van harte welkom op ons belevingsplein. Hier is van alles te doen en te beleven. Maak kennis met verschillende organisaties en laat je informeren over hun passie en doelstellingen. Neem een kijkje bij de boekenstand waar we een breed assortiment aan boeken aanbieden.
Op zaterdag 6 november zal Joyce de Vos op de boekenstand tussen 13.30 uur en 14.15 uur haar nieuwste boek signeren.

Neem deel aan verschillende activiteiten; er is altijd wel iets te beleven voor zowel jong als oud. Uiteraard is het ook mogelijk om een hapje te eten op het belevingsplein.

Meer informatie over aanwezige activiteiten volgt later op deze pagina.

Heeft jouw organisatie interesse om met een kraam, (boeken)stand of informatiepunt op ons belevingsplein te staan? Neem dan contact met ons op via info@goandtell.nl

Wat is er in de pauzes?

Het belevingsplein is te allen tijde open. Je kunt hier buiten de diensten andere mensen ontmoeten, een hapje eten en/of bij diverse boekentafels/stands rondsnuffelen. Ook zijn hier allerlei activiteiten voor jongeren.

Catering

In deze ruimte vind je ook de catering. Eet bijvoorbeeld een patatje, een bratwurst of een heerlijke hamburger. De IJsselhallen faciliteren de catering en zorgen voor een ruim aanbod aan eet- en drinkmogelijkheden. Onder het genot van één van de vele optredens kan er dus gezellig én lekker gegeten worden!

Onze Partners

Ontmoet onderstaande partijen op het belevingsplein

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan