Hé superheld!

Toffe spellen, heel veel gezelligheid en met je vrienden en vriendinnen de hele dag optrekken; dat is toch het gaafste wat er is!

We gaan superleuke dingen doen. Wat allemaal? Dat lees je hieronder.

Maar… we gaan ÓÓK ontdekken wie de echte superheld is. Superman? Spiderman of toch Mega Mindy? Wil je weten wie de enige echte superheld is en Hem ontmoeten? Sleep dan je ouders mee naar Zwolle, laat ze achter bij al die oude mensen en bouw samen met nog honderden andere kinderen je eigen Superfeest!

Programma

Voor de kids in de groepen 1 en 2 hebben we een apart programma, speciaal ingericht op hen. We zijn druk bezig om dit helemaal uit te denken. Zodra hier meer over bekend is, vullen we dit hier aan.

Tijdens de diensten is er een GE-WEL-DIG programma voor de kinderen. Dit is helemaal gratis. De kids kunnen een kwartier voor aanvang van de dienst worden gebracht en een kwartier na afloop worden opgehaald. Zo kunnen ouders in alle rust naar het hoofdprogramma gaan.

Voor de kids in de groepen 3 t/m 8 hebben we een apart programma, speciaal ingericht op hen. We zijn druk bezig om dit helemaal uit te denken. Zodra hier meer over bekend is, vullen we dit hier aan.

Wat je kunt verwachten!

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan