BESTEL HIERONDER JOUW TICKETS

Lukt het bestellen niet, of kunnen we je ergens mee helpen?
Bel ons gerust: 036-5220062.

(Jeugd)groepen

Wil jij met je Jeugdgroep op zondag naar Simply Jesus Come Together komen? Supergaaf, we verwelkomen jullie graag! Wij bieden voor groepen groter dan 10 personen een speciaal tarief aan. Ga om je als jeugdgroep aan te melden naar onze speciale groepskorting-pagina en vermeld hierbij met hoeveel personen je wilt komen (incl. leiders).

Covid-19 maatregelen

We zien er enorm naar uit met jullie samen te komen tijdens Simply Jesus Come Together. De overheid ziet een bijeenkomst zoals Simply Jesus niet als kerkdienst maar als een grootschalig evenement. Dit betekent dat iedereen van 13 jaar en ouder bij de ingang een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve test van Testen voor Toegang moet laten zien. Meer informatie kun je via deze link vinden op de website van de Nederlandse overheid.

We begrijpen dat deze situatie voor zoveel emoties, verdeeldheid en afstand tussen mensen zorgt. Het is ons verlangen om juist in deze tijd samen de verbinding met God en elkaar centraal te stellen. Jezus is onze grote verbinder en we laten onze missie niet stoppen door omstandigheden. Daarvoor hebben we elkaar nodig, in liefde.

Bij het bestellen van een ticket geef je aan bovenstaande voorwaarden te hebben gelezen. Mochten de richtlijnen in de tussentijd veranderen, dan vernieuwen wij deze informatie.

PROGRAMMA

Benieuwd wat je allemaal te wachten staat?

Sprekers

Inspirerende sprekers zullen aanwezig zijn! Leer ze hier alvast kennen.

Bekijk de sprekers

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan