Veelgestelde vragen

WE HELPEN JE GRAAG

Hier vind je antwoorden de vragen die we regelmatig krijgen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur gerust een mail naar info@goandtell.nl, we geven je dan graag persoonlijk antwoord.

Het evenement vindt plaats in de IJsselhallen, gevestigd aan de Rieteweg 4 in Zwolle. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein van de IJsselhallen.

Alle leeftijden zijn welkom, echter is het programma en de samenwerking met EO Beam op de tieners gericht.

Simply Jesus is voor een ieder die gelooft of benieuwd is wat geloven inhoud en wat een relatie met Jezus voor jou inhoud.

Uiteraard kan dat! Tof dat je hierin uitstapt en samen komt. Tot 5, 6 en/of7 november!

We zien er enorm naar uit met jullie samen te komen tijdens Simply Jesus Come Together. De overheid ziet een bijeenkomst zoals Simply Jesus niet als kerkdienst maar als een grootschalig evenement. Dit betekent dat iedereen van 13 jaar en ouder bij de ingang een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve test van Testen voor Toegang moet laten zien. Meer informatie kun je via deze link vinden op de website van de Nederlandse overheid.

We begrijpen dat deze situatie voor veel emoties, verdeeldheid en afstand tussen mensen zorgt. Het is ons verlangen om juist in deze tijd samen de verbinding met God en elkaar centraal te stellen. Jezus is onze grote verbinder en we laten onze missie niet stoppen door omstandigheden. Daarvoor hebben we elkaar nodig, in liefde.

Mocht Simply Jesus, Come Together niet doorgaan, omdat de overheid het verbied of het onmogelijk maakt met de Covid-19 maatregelen, dan krijgt u uiteraard uw geld terug. We bieden u ook de mogelijkheid uw ticket te doneren aan de missie van Go and Tell.

Op zaterdag is er een kinderprogramma tijdens alle diensten van het hoofdprogramma. Kinderen kunnen daar gratis aan deelnemen.

Op vrijdag is er geen apart kinderprogramma. Kinderen die op schoot zitten hoef je niet te registeren. Voor kinderen die een eigen zitplaats gebruiken vragen we je een ticket te kopen.

 

De avonden zijn gratis om ze zo laagdrempelig mogelijk toegankelijk te maken voor een ieder die wil komen.

Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen tickets omgewisseld worden. Wil je een andersoortig ticket? Neem in dat geval contact met ons op via info@goandtell.nl.

Jazeker. Bestel je uiterlijk 3 oktober? Dan krijg je korting. Kijk daarvoor op de ticketpagina.

De IJsselhallen is een evenementencomplex met voldoende parkeerplek voor de deur, de kosten voor het parkeren is 8 euro per dag.

Jazeker! We hebben een heus belevingsplein ingericht waar u eten en drinken kunt aanschaffen en consumeren onder het genot van een optreden van één van de artiesten.

Dit verschilt per dag. Op vrijdag vragen we je een apart ticket te kopen voor kinderen die een eigen zitplaats gebruiken. Kinderen die bij een ouder/verzorger op schoot zitten zijn gratis. Let op: op vrijdag is er geen kinderprogramma.

Op zaterdag zijn alle kinderen t/m groep 8 gratis. Tijdens alle diensten is er een kinderprogramma voor de kinderen in de leeftijd van groep 1 t/m 8. Kinderen kunnen daar gratis aan deelnemen.

 

Vanwege de door de overheid ingestelde richtlijnen rondom Covid-19 voor evenementen, heeft iedere bezoeker een vaste zitplaats tijdens de diensten. Er zijn dan ook geen staanplaatsen.

PROGRAMMA

Van vrijdag t/m zondag: Simply Jesus Come Together kent een prachtig programma met opbouwende topics, prachtige worship en inspirerende sprekers.

Sprekers

Onder meer Louie Giglio, Wilkin van de Kamp en David de Vos nemen ons mee op reis door de Bijbel. Benieuwd naar al onze sprekers? Leer ze kennen op de sprekerspagina!

Bekijk de sprekers

Ben jij erbij?

Wij geloven dat dit een uniek evenement is, waarmee God ons land zal raken. Dus: wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en wat je achtergrond ook is: Wil jij samen met ons de handen ineenslaan om samen in eenheid God te zoeken, Hem te ontmoeten en Hem de lof en eer te geven die Hij verdient?

Join us! tijdens Simply Jesus Come Together – Zie je daar.

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan